datingadvies

Elitedating – reviews & ervaringen

Elitedating richt zich op singles die oprecht op zoek zijn naar een langdurige relatie, hun matchingsysteem is gebaseerd op een wetenschappelijk principe waardoor er niet minder dan 25 nieuwe koppels per dag worden gevormd. Hun grootste doel is om voor al haar leden een match te zoeken, door middel van regelmatig nieuwe partnervoorstellen. Het vinden van een passende match waarmee je je leven kan delen is de ultieme beloning die realiteit kan worden na een inschrijving.

Om de kans op succes te verhogen geven ze onderstaand advies:

  • Aarzel niet en upload een foto van jezelf. Persoonlijk zouden wij zelf ook minder snel reageren op een fotoloos profiel. Dat geldt even zeer voor de leden die jouw profiel bezoeken en bezichtigen. Bij online dating hangt alles af van de eerste indruk, die wordt voor 80 % gebaseerd op basis van de beschikbaar gestelde profielfoto’s.
  • Vervolledig je eigen profiel. Naast het plaatsen van een profielfoto, is het hebben van een volledig profiel even belangrijk. Het is niet noodzakelijk dat je onmiddellijk al je persoonlijke info publiceert, toch dien je zoveel mogelijk informatie beschikbaar te stellen zodat anderen een zo duidelijk mogelijk beeld over je kunnen vormen.
  • Straal zelfvertrouwen uit door initiatief te nemen en als eerste contact te zoeken met andere leden. Voor niets gaat de zon op. Dit geldt ook in de wereld van online dating. Neem je eigen lot in handen en contacteer de persoon die jij wil ontmoeten en beter leren kennen.

Het is niet voor niets dat hun slogan luidt als volgt: “Vind de partner die echt bij u past.” Elitedating is een hulpmiddel waarbij u een actieve rol speelt in jouw eigen zoektocht. Desondanks kunnen nieuwe leden wat extra overtuigingskracht gebruik over de populariteit en succes die Elitedating met zich meebrengt. Vertel ons jouw succesverhaal en inspireer anderen om niet langer te wachten om de ware te vinden.

3 reactiesGeef een reactie

  • Dag iedereen,
    Voor mij was het zeker niet simpel om de juiste datingsite te kiezen uit het ruime aanbod. Via vrienden die reeds positieve ervaringen hadden met elitedating en de tv-reclames die ik zag, waagde ik mijn kans. Zowel de profielpagina als de zoekfuncties zijn gebruiksvriendelijk, toch duurde het enige tijd voor ik iemand vond waarvan ik dacht, hmmm niet iedereen is hier volledig hopeloos. Blijf zoeken!

  • Ik moet Annabel volledig gelijk geven. Na wikken en wegen was mijn voorkeur ook elitedating. Hun tv-reclame is absolute waarheid, na enkele chatsessies, wou ik hun beweringen eens testen of wel iedereen een hoger diploma heeft, ik heb niemand gevonden die dit niet had. Mijn vertrouwen in de site ging +1. Ik had mezelf voorgenomen om actief op zoek te gaan en niet simpelweg een profiel aan te maken en te wachten tot iemand mij contacteert, op deze manier heb ik nu sinds eind oktober al 4 dates achter de rug. Niet slecht aangezien ik daarvoor in 2 jaar geen enkele dat heb gehad :D. Keep calm en blijf hopen!

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.