datingadvies

GEEF BLOEMEN AAN JE DATE

Er zijn zoveel verschillende gelegenheden die vragen om bloemen te geven aan een vrouw. Verras haar met een boeket wanneer ze het minst verwacht of net op een voorspelbare gelegenheid zoals haar verjaardag. Hoe dan ook, verwacht of onverwacht, het blijft een mooi gebaar die haar zal ontroeren. Elke bloem heeft zijn eigen speciale betekenis. Met die gedachte in het achterhoofd, hier volgen wat tips bij welke gelegenheid je bloemen kan geven en welke mogelijkheden er zijn. Geef de bloemen ook zeker niet zomaar af zonder een woordje uitleg.

topbloemen.be is de site waarbij de bloemen afkomstig zijn van bloemisten die met zorg geselecteerd zijn op het gebied van kwaliteit en ervaring. Elke bestelling wordt persoonlijk door een van hun professionele bloemisten bezorgd bij de bestemmeling. En vóór 13.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd.

Bestel hier je bloemen >>

DE EERSTE DATE

Van bij het begin van een mogelijke nieuwe relatie, de eerste date kan het begin zijn van een prachtig verhaal. Een man vraagt zich dan ook altijd af of het gepast is om haar direct te overweldigen met een mooi gebaar. Zal het te vroeg zijn, welke reactie zal ik terugkrijgen, welke bloemen vindt ze mooi? Ander mannen beslissen dan dat dit 100% not done is, het zou een teveel stress leggen op de eerste date. Een vrouw vindt het vaak toch heel leuk om zo’n attentie vanaf de eerste ontmoeting te krijgen, als blijk van oprechtheid.

Haal je haar op bij haar thuis, er is niets zo romantisch als een man die aan haar voordeur staat te wachten met een grote boeket bloemen achter zijn rug, die zich afvraagt op welk moment ze tevoorschijn te halen ( zo hebben we het toch geleerd uit de Hollywood films). Dit geeft haar terug het gevoel alsof ze een tienermeisje is. Je vraagt je af welke voorkeur ze heeft qua bloemen, is 1 rode roos voldoende of zou een boeket haar meer behagen? Het is het veiligst om een simpele bos bloemen te geven, zo spendeer je geen fortuin aan een date waarbij de uitkomst nog onzeker is. Eindigt de date op een volledig andere manier dan gehoopt, dan nog zal ze jou misschien voorstellen aan een vriendin omdat je een keurig en attente indruk hebt nagelaten.

Op het kaartje – een klein attent woordje is voldoende.

De bloemen

Witte rozen Onschuld, zuiverheid
Witte violet Laten we een risico nemen
Forsythia vol verwachtingen
Rode roos Nieuw leven, zuiver hart

NA DE EERSTE DATE

Voor het geval je geen bloemen hebt gegeven op de eerste date uit schik voor haar reactie en er nadien spijt van hebben omdat jullie een leuke tijd hebben beleefd, is het nog steeds niet te laat. Er is nog niets verloren! Je kan haar nog altijd bloemen opsturen die bij haar thuis geleverd worden. Overdrijf niet door een gigantisch boeket te sturen, hou het simpel. Spaar je opwinding en uitbundig enthousiasme voor later. Als je toch voor de volle 100% haar wil verrassen, loop je het risico dat ze je verdenkt van al verliefd te zijn. Je wil niet wanhopig overkomen.

Op het kaartje – ‘Bedankt’ of ‘ Ik vond het een leuke avond’ 

De bloemen

Dahlia Elegantie, goede smaak
Daisy Onschuld, bloemenpracht
Calla Lily schoonheid
Lilac (paars) eerste tekenen van liefde

SPECIALE DATES OF VALENTIJN

Jullie hebben elkaar nu al enkele keren ontmoet en jullie beginnen een romantische avond te plannen. Door eens uit eten te gaan, gecombineerd met een keuze uit de aanwezig wijnkaart kan de avond al niet meer mislukken. Je kan de avond compleet onvergetelijk maken door de bloemen niet te vergeten. Nu zou je haar interesses en haar smaken geleidelijk aan moeten kennen. Heeft ze geen favoriete bloem, kies dan iets die esthetisch mooi is of een persoonlijke favoriet van jezelf.  Verstuur de bloemen misschien naar haar werk, waardoor haar collega’s haar vol bewondering en een tikkeltje jaloezie kunnen aankijken. De perfectie situatie zou zijn, moest ze hen vertellen dat jullie date dus niet de avond zelf geëindigd is, maar dat deze blijft duren. Valentijn is de gelegenheid bij uitstek.

Op het kaartje – Nu mogen emoties in het spel komen. ‘ Je bent in mijn gedachten’ of ‘ Ik denk aan je’ of ‘ Ik kan niet wachten om je terug te zien’ of ‘ Voor je valentijn’. 

De bloemen

Camellia ( roze) Bij je willen zijn
Tulip Fantastisch lief
Carnation ( rood) Mijn hart is voor jou
Carnation energie en warmte

HAAR VERJAARDAG

Laat haar weten dat blij je bent door op te dagen met een bos bloemen waarvan ze versteld staat. Of haar adem wegnemen door een levering van de bloemist. Bloemen laten bezorgen kan voor dat extraatje zorgen dat ze zich heel speciaal en geapprecieerd voelt. Zorg er wel voor dat je ze laat bezorgen op een locatie zodat ze ze gegarandeerd ontvangt. Van op afstand een boeket laten leveren toont aan dat je aan haar denkt, gelijkaardig aan ‘ ik neem de eerst vlucht om je terug te zien’.

Op het kaartje – ‘ Gelukkige verjaardag mijn liefste’ of ‘ Beleef de beste verjaardag’

De bloemen

Orchidee Schoonheid, volwassenheid, charmes
Pansy Liefde, goede gedachten
Poinsettia Zaligheid
Zinnia Affectie en bewondering

ALS ZE ZIEK IS

Naast kippensoep en heel veel liefde, kan je je partner altijd opbeuren door een levendig bloemencadeau. Zeker als ze opgenomen is in het ziekenhuis en verbannen is tot haar ziekenhuisbed, kan dit haar gedachten omtoveren in positieve gevoelens. De bloemen zullen haar doen glimlachen en haar eraan herinneren dat je er voor haar bent.

Op het kaartje – Vermijd een cliché. ‘Ik ben ook ziek, ziekelijk verliefd’ of ‘ Voor de eeuwige liefde’

De bloemen

Edelweis Trots en sterk
Heather Bescherming en geluk
Holly Zoenen en affectie
Wisteria Ik wil bij je blijven

ZOMAAR ZONDER REDEN

Dit is hoogstwaarschijnlijk de meest populaire gelegenheid wanneer vrouwen bloemen willen krijgen. Onverwacht en zonder een specifieke reden. Uit waardering voor haar persoon of gewoon omdat je een overweldigend gevoel van liefde hebt. In deze situatie is een persoonlijke overhandiging de beste optie. Het zouden verloren emoties zijn als de bezorger de getuige is van haar gezicht bedekt in tranen van geluk en niet jijzelf.

Op het kaartje- ‘ Je bent de beste’ of ‘ Gewoon om jij jezelf bent’ 

De bloemen

Primrose Ik wil je
Aster charmes
Tulip ( rood) Vertouw mij, liefdesovertuiging
Zinnia Dagelijkse gedachte

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.