datingadvies

GRATIS DATINGSITE VOOR EEN MAATJE MEER

We zijn allemaal op zoek naar die ene persoon waarmee we een gelukkig leven kunnen leiden, die zoektocht verloopt jammer genoeg niet altijd even vlot. Gelukkig ligt de drempel bij online dating een stuk lager dan het maken van nieuwe contacten in het echte leven. Iedereen die toegang heeft tot een internetverbinding kan starten met online dating. Voor mensen met een maatje meer kan het gemakkelijker zijn om een partner te vinden via online dating om op deze manier beter in contact te komen met gelijkgezinden of om afwijzingen zoveel mogelijk te vermijden.

Mensen met een maatje meer zijn veelal sociaal geïsoleerd doordat ze bang zijn om afgewezen te worden in het echte leven. Bij online dating gaan mensen enkel contact opnemen indien ze qua uiterlijk en op basis van het profiel zich aangetrokken voelen, hierdoor krijg je enkel berichten en contactverzoeken van oprecht geïnteresseerde mensen. Je hebt nu al de juiste stap gezet door onderzoek te willen doen naar datingsites en door in Google de zoektermen in te typen ‘ gratis datingsite voor een maatje meer’.

We willen jullie in dit artikel informatie geven over de volgende onderwerpen:

  • 4 Tips om met een maatje meer te starten met online dating
  • Top 10 gratis datingsite voor een maatje meer
  • Voordelen van online dating

4 Tips om met een maatje meer te starten met online dating

#1 Verberg niet dat je een maatje meer hebt. Het heeft geen zin om voor potentiële partners te verbergen dat je dikker bent dan dat zou blijken uit je profielfoto’s. Voeg foto’s toe waarop je je volledige lichaam kan zien. Het is ook niet nodig om alle aandacht naar je gewicht te trekken in je profiel, een eerlijke profielfoto is ruim voldoende. Extra verwijzingen naar je gewicht in je profielomschrijving zijn overbodig, je wil mensen aantrekken die jouw overgewicht accepteren maar verliefd worden op je karakter.

#2 Het is niet nodig om te wanhopen. Bij online dating heb je toegang tot duizenden andere leden, de mogelijkheid is er om meer mensen te ontmoeten dan dat je in je volledige leven offline zou leren kennen. Het ledenbestand van alle datingsites in onze lijst is zo gevarieerd dat er ongetwijfeld matches tussen zitten voor elke persoonlijkheid. Het is slechts bij de slechtere datingsites dat de ledenbestanden gedeeld worden en er fakeprofielen aanwezig zijn.

#3 Ga zelf actief op zoek naar iemand. Je hebt al de juiste keuze gemaakt door iets te willen veranderen aan je single leven door op zoek te gaan naar een datingsite die bij je past, dan mag je nu niet stilvallen door passief te wachten op berichten en contactverzoeken van andere leden. Gebruik alle tools en zoekfuncties die de datingsite je ter beschikking stelt en wees een actief lid. Gebruik alle filters om een zo correct mogelijke persoon te ontmoeten die een mooie aanvulling is op jouw persoonlijkheid.

#4 Wees zelfzeker over je eigen gewicht. Mensen worden van nature aangetrokken tot andere mensen met een positieve kijk op het leven. Iemand die continue een complex heeft over zijn of haar gewicht zal die zelfzekerheid niet uitstralen. Aanvaard op dezelfde wijze dan ook enige andere complexen van je match, op deze manier ga je ook je doelpubliek verruimen als je zelf niet te kieskeurig bent.

Top 10 gratis datingsite voor een maatje meer

Vandaag wordt de liefde online gevonden, duizenden Belgen hebben deze weg al bewandelt voor jou. Het wordt tijd dat je deze trend niet langer gaat ontkennen. Elk van deze 10 sites heeft zijn eigen troeven en richt zich op een specifieke doelgroep.

Datingsite Onze Score Doelgroep Bezoek de website
Nr. 1 Parship.be
parship
stersterstersterster  Nummer 1 datingsite in Vlaanderen!
 Uniek matching systeem
 Gratis proberen >>
Nr. 2 Elitedating.be
elitedating
 sterstersterster Casual dating voor alle leeftijden
Dagelijks vele nieuwe leden
 Gratis proberen >>
Nr. 3 Relatieplanet.be
relatieplanet
 sterstersterster Veel actieve leden
Website is responsive
 Gratis proberen >>
Nr. 4 50plusmatch.be
50plusmatch
 sterstersterster Voor alle 50 plussers
Heel gebruiksvriendelijke website
 Gratis proberen >>
Nr. 5  VictoriaMilan.bevictoriamilan  sterstersterster Opzoek naar een affaire?
Kwalitatieve leden.
 Gratis proberen >>
Nr. 6 Match4me.be
match4me
 sterstersterster Speciaal voor hoger opgeleiden
Gebruiksvriendelijke interface
 Gratis proberen >>
Nr. 7 Alleenstaande-mamas.be
Alleenstaande mamas
 sterstersterster Enkel voor alleenstaande ouders
Veel actieve leden
 Gratis proberen >>
Nr. 8 Ondeugend-daten.be
ondeugend daten
 stersterster Iedereen opzoek naar spanning
Discreet en volledig anoniem
 Gratis proberen >>
Nr. 9 Be2.be
be2
 stersterster Casual dating in Vlaanderen
Veel actieve gebruikers
 Gratis proberen >>
Nr. 10  Seniorengeluk.beseniorengeluk  stersterster Enkel voor senioren
Niet beschikbaar in het frans.
 Gratis proberen >>

Voordelen bij online dating

  •  Enkel geregistreerde leden hebben toegang tot de website. De ontwikkelaars willen ervoor zorgen dat online datingsites een private ontmoetingsplaats is waar de leden zich veilig voelen en vertrouwen hebben dat hun gegevens niet misbruikt worden. Het grote verschil met sociale media is dat iedereen zich registreert met 1 doel in gedachten: vinden van die ene speciale persoon.
  • Een boost voor je zelfvertrouwen. Het vergt veel zelfvertrouwen om op iemand in het echte leven af te stappen, er is evenveel moed voor nodig om de stap naar online dating te zetten en je te registreren. Actief zoeken naar sociale interactie met iemand is de juiste keuze. Communiceren, versturen van berichten en het lezen van reacties kunnen je social skills bevorderen.  Foto’s en berichten uitwisselen met andere leden kunnen een glimlach op je gezicht toveren.
  • Er is geen haast bij. Bij online communicatie en online dating hoef je geen stress te hebben want het grote voordeel is dat je alle tijd hebt van de wereld. Je kan op eender welk moment contact opnemen met iemand. Je eerste indruk kan je optimaliseren door je bericht te herlezen vooraleer je ze verstuurt.
  • Online datingsites zijn een veilige omgeving. Je familieleden en vrienden kunnen hun vooroordelen hebben als het aankomt op het vlak van datingsites voor hun mindervalide kinderen of bloedverwanten. Elke dag stijgt het aantal ingeschreven mensen met een beperking groeit waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om deze optie een kans te geven. Het is volkomen logische dat ouders hun kinderen willen beschermen tegen eender welke vorm van wreedheid en pestgedrag zowel offline of online. Datingsites zoals relatieplanet, parship en elitedating hebben een uitstekende reputatie. Zij zorgen er op dagbasis voor dat geen enkel fakeprofiel de kans krijgt om actief te zijn, deze worden dan ook heel snel uit het ledenbestand verwijdert.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.