datingadvies

GRATIS DATINGSITE VOOR MENSEN MET KINDERWENS

Het hebben van een kinderwens is voor iedereen een persoonlijke keuze. Sommigen laten deze wens niet bepalend zijn voor hun liefdesleven terwijl anderen elke beslissing op datingvlak maken met die gedachte in het achterhoofd. Wanneer we iemand offline willen leren kennen, kunnen we vaak pas na een aantal dates achterhalen indien hij of zij een kinderwens heeft. Bij online dating zit deze cruciale informatie vaak verwerkt in hun profielomschrijving, op deze manier verlies je geen tijd als je werkelijk op zoek bent naar een vader of moeder van je kinderen. De meesten beginnen hun zoektocht in Google met de zoektermen gratis datingsite voor mensen met kinderwens.

Voor de singles onder ons waarbij hun biologische vruchtbaarheidsklok tikt kan online dating de redding zijn om op een snellere manier iemand te leren kennen met dezelfde levensvisie. Je komt veel sneller in contact met andere singles, je kan een uitgebreide zoekfunctie gebruiken en de resultaten filteren op leden met en zonder kinderwens. De ontwikkelaars van online datingsites hebben op deze manier beantwoord aan de grote vraag om deze filter beschikbaar te maken voor hun leden. Deze nieuwe filter geeft ons inzicht in een klassieke trend dat mannen nog steeds een minder grote kinderwens hebben dan vrouwen.

In dit artikel kan je informatie vinden over de volgende onderwerpen:

  • 4 tips om te starten met online dating
  • Top 10 gratis datingsite voor mensen met kinderwens
  • Voordelen bij online dating

4 Tips om te starten met online dating

#1 Maak je eigen kinderwens duidelijk. Op sommige datingsites moet je tijdens je inschrijvingsproces een grondige vragenlijst invullen over jouw karakter en aan welke eigenschappen je partner moet voldoen. Eén van deze vragen omvat of je een kinderwens hebt en of je partner deze ook moet hebben. Als je van plan bent om oprecht op zoek te gaan naar een levenspartner waarmee je een toekomst wil opbouwen, dan adviseren we je om niet te liegen op deze vragen. We zijn er van bewust dat het hebben van een kinderwens en deze te vermelden in je profiel een invloed kan hebben op het aantal berichtverzoeken die je zal ontvangen van andere singles. Maak voor jezelf de afweging wat je het belangrijkste vindt, het krijgen van veel contactverzoeken of liever het  vinden en zoeken van kwalitatieve matches die aan jouw wensen voldoen om samen een leven op te bouwen?

#2 Vul de vragenlijst tijdens je inschrijving zo volledig mogelijk in. Dit kunnen we niet genoeg benadrukken dat deze vragenlijst de basis is van het matchingsysteem op elke datingsite. De ontwikkelaars analyseren jouw resultaten en proberen een gelijkenis te vinden bij hun andere leden. Wanneer je enkele vragen blanco laat omdat je deze vragen vervelend vindt loop je het risico om contactverzoeken te krijgen van leden die helemaal jouw type niet zijn. Je bent net begonnen met online dating om op een snellere en efficiëntere manier een partner te vinden, gebruik dan ook alle beschikbare tools om dit proces te vergemakkelijken.

#3 Voeg geen foto’s toe van jezelf met je vorige partner. Wanneer we iemand zoeken op een datingsite gaat het merendeel niet doorklikken en enkel de eerste profielfoto bekijken. Zorg er dan voor dat je bezoekers niet afgeschrikt worden door een foto waarop je te zien bent met je vorige liefdespartner.

#4 Maak voor jezelf uit of iemand kinderen mag hebben uit een vorige relatie of niet. Omvat jouw kinderwens het hebben van eigen kinderen of kan dit ruimer geïnterpreteerd worden naar het hebben van kinderen in je leven ook al zijn deze biologisch niet van jou? Je zal vaak mensen tegenkomen op datingsites die zelf al kinderen hebben uit een vorige relatie, het is aan jou om te beslissen of deze leden een kans maken om je gelukkig te maken of als je iemand zoekt waarmee je zelf eigen kinderen kan grootbrengen.

Top 10 gratis datingsite voor mensen met kinderwens

Vandaag wordt de liefde online gevonden, duizenden Belgen hebben deze weg al bewandelt voor jou. Het wordt tijd dat je deze trend niet langer gaat ontkennen. Elk van deze 5 sites heeft zijn eigen troeven en richt zich op een specifieke doelgroep.

Datingsite Onze Score Doelgroep Bezoek de website
Nr. 1 Parship.be
parship
stersterstersterster  Nummer 1 datingsite in Vlaanderen!
 Uniek matching systeem
 Gratis proberen >>
Nr. 2 Elitedating.be
elitedating
 sterstersterster Casual dating voor alle leeftijden
Dagelijks vele nieuwe leden
 Gratis proberen >>
Nr. 3 Relatieplanet.be
relatieplanet
 sterstersterster Veel actieve leden
Website is responsive
 Gratis proberen >>
Nr. 4 50plusmatch.be
50plusmatch
 sterstersterster Voor alle 50 plussers
Heel gebruiksvriendelijke website
 Gratis proberen >>
Nr. 5  VictoriaMilan.bevictoriamilan  sterstersterster Opzoek naar een affaire?
Kwalitatieve leden.
 Gratis proberen >>
Nr. 6 Match4me.be
match4me
 sterstersterster Speciaal voor hoger opgeleiden
Gebruiksvriendelijke interface
 Gratis proberen >>
Nr. 7 Alleenstaande-mamas.be
Alleenstaande mamas
 sterstersterster Enkel voor alleenstaande ouders
Veel actieve leden
 Gratis proberen >>
Nr. 8 Ondeugend-daten.be
ondeugend daten
 stersterster Iedereen opzoek naar spanning
Discreet en volledig anoniem
 Gratis proberen >>
Nr. 9 Be2.be
be2
 stersterster Casual dating in Vlaanderen
Veel actieve gebruikers
 Gratis proberen >>
Nr. 10  Seniorengeluk.beseniorengeluk  stersterster Enkel voor senioren
Niet beschikbaar in het frans.
 Gratis proberen >>

Voordelen bij online dating

  •  Enkel geregistreerde leden hebben toegang tot de website. De ontwikkelaars willen ervoor zorgen dat online datingsites een private ontmoetingplaats is waar de leden zich veilig voelen en vertrouwen hebben dat hun gegevens niet misbruikt worden. Het grote verschil met sociale media is dat iedereen zich registreert met 1 doel in gedachten: vinden van die ene speciale persoon.
  • Een boost voor je zelfvertrouwen. Het vergt veel zelfvertrouwen om op iemand in het echte leven af te stappen, er is evenveel moed voor nodig om de stap naar online dating te zetten en je te registreren. Actief zoeken naar sociale interactie met iemand is de juiste keuze. Communiceren, versturen van berichten en het lezen van reacties kunnen je social skills bevorderen.  Foto’s en berichten uitwisselen met andere leden kunnen een glimlach op je gezicht toveren.
  • Er is geen haast bij. Bij online communicatie en online dating hoef je geen stress te hebben want het grote voordeel is dat je alle tijd hebt van de wereld. Je kan op eender welk moment contact opnemen met iemand. Je eerste indruk kan je optimaliseren door je bericht te herlezen vooraleer je ze verstuurt.
  • Online datingsites zijn een veilige omgeving. Je familieleden en vrienden kunnen hun vooroordelen hebben als het aankomt op het vlak van datingsites voor hun mindervalide kinderen of bloedverwanten. Elke dag stijgt het aantal ingeschreven mensen met een beperking groeit waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om deze optie een kans te geven. Het is volkomen logische dat ouders hun kinderen willen beschermen tegen eender welke vorm van wreedheid en pestgedrag zowel offline of online. Datingsites zoals relatieplanet, parship en elitedating hebben een uitstekende reputatie. Zij zorgen er op dagbasis voor dat geen enkel fakeprofiel de kans krijgt om actief te zijn, deze worden dan ook heel snel uit het ledenbestand verwijdert.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.