datingadvies

HOE DENKEN WIJ OVER SWINGERS?

sexy man en vrouw

Wanneer we als volwassenen het woord swingen horen vallen, zijn onze oren automatisch gespitst. Bij velen kan je dan al snel een denigrerende  blik op hun gezicht aflezen. Als er een  ouder koppel in de hoek van de dansvloer staat te praten met een jonge vrouw, zijn de verafschuwende meningen soms keihard. Swingen draait net om de ideale balans tussen vriendschap en plezier. De liefde en gezelligheid die je kan delen met een ander koppel door transparant met elkaar over je gevoelens en fantasieën te communiceren. Door het swingen ontstaan veel nieuwe seksuele relaties en toch is blijft er maar 1 en slechts 1 emotionele relatie. Eigen partner komt op de eerste plaats.

Bij Regioswingers kan je een wereld van erotische dating  ontdekken. Hun leden bestaan voornamelijk uit koppels op zoek naar andere koppels.

Probeer het eens >>

Samen met een ander koppel of met 1 iemand voor een trio, je zal er een geweldig tijd aan over houden. Eerst en vooral wordt het ijs gebroken door samen te eten, drinken en praten om zich comfortabel te voelen in elkaars gezelschap. Hierna kunnen de kleren uit.

Er heersen veel vooroordelen bij onwetende mensen die zelf geen onderdeel uit maken van de swingersgemeenschap. Geef nu toe, iedereen is wel nieuwsgierig hoe het er op zo’n feestje of club aan toe gaat, niet? Het idee om een nieuwe seksuele ervaring met je partner te delen is verleidelijk voor zowel de man als de vrouw.

Door het praten met verscheidene koppels die actief swingen, in een poging om deze mysterieuze wereld te begrijpen, hebben we geleerd dat er veel onwaarheden heersen over deze mensen. We hebben hen altijd te vlug veroordeelt.

Oud en griezelig?

Zeker niet, hoewel het niet onvermijdelijk is dat in deze wereld oudere mensen voorkomen. Toch zijn het doorgaans mensen uit de middenklasse die goed betaald beroep uitoefenen en met een mooi verzorgd uiterlijk.

Alle swingers delen hun vrouw?

Elk koppel bepaalt zijn eigen regels. Er zijn dus wel degelijk koppels die ruilen van partner, waarbij elke partner seks heeft met de man of vrouw van het ander koppel. Sommigen houden het bij kussen terwijl anderen een stap verder gaan. Swingers bepalen op voorhand waar hun grenzen liggen vooraleer hun ontmoeting van start gaat. Full swap betekent complete partnerruil en soft swap wordt gebruikt bij koppels die niet ‘ all the way’ gaan.

Er bestaan geen single vrouwen die swingen?

Achtte je de bovenstaande gedachte voor waar? Dan ben je volledig verkeerd. Er zijn alleenstaande vrouwen die lid zijn van een swingers club en deze wekelijks bezoeken. Zij zijn beter bekend als ‘Unicorns‘. Sommigen zijn op zoek naar andere vrouwen, anderen naar koppels om samen plezier te maken of ze zijn simpelweg op zoek naar anonieme seks in een omgeving waar men niet zal oordelen.

Ze hebben onveilige seks met iedereen?

Zij zijn de eerste om hun voorzorgen te nemen. Ten eerste zijn er in alle swingersclubs  en swingfeestjes duizenden gratis condooms te krijgen. Ten tweede, swingen is een leuke activiteit voor alle koppels, waardoor ze het risico niet willen lopen om hun plezier abrupt te beëindigen omdat er iemand besmet geraakt is met een SOA.

Swingen maakt je relatie kapot?

Het is mogelijk dat je relatie dit niet zal overleven als jullie op voorhand al een slecht periode hadden. Swingen kan net zoals alcohol je gevoelens en zintuiglijke waarnemingen als ook de gezondheid van je relatie ( goed of slecht ) uitvergroten. Ga niet swingen om je relatieproblemen op te lossen. Swingers beweren dat het bevrijdend is om intiem te zijn met een partner die je seksuele fantasieën aanmoedigt. Jullie hebben zelfvertrouwen zodat jaloezie geen probleem is. Swingen maakt ontrouw overbodig.

Elke swingersclub is een grote orgie?

Je kan niet gewoon naar een swingersfeestje gaan, je badjas aantrekken en je driften botvieren. Je mag ook niet verwachten dat je naar een swingersclub gaat, iets drinkt aan de bar en verwacht om spontaan vast genomen te worden. Koppels die aan partnerruil doen, praten eerst met elkaar.

Vrouwen worden meegenomen door hun mannen?

Het verwondert je misschien, maar swingersclubs en -feestjes zijn een vrouwenwereld. Vrouwen geven bijna altijd het groen licht om de ontmoeting te laten plaatsvinden. De vrouw krijgt het meeste aandacht van allemaal. Het gevoel van seksuele bevrijding wordt het meest ervaren door de vrouw.

Swingers zijn pervers?

Niets is minder waar, het tegenovergestelde ligt dichter bij de waarheid. In deze wereld hebben de deelnemers altijd respect voor elkaar.

Er zijn geen bi-seksuele mannen aanwezig?

Girl-on -girl action is veel meer sociaal aanvaard dan hun mannelijke versie, dat betekent niet dat er achter deze deuren niet geëxperimenteerd wordt door mannen. Het is een oordeelvrije wereld waarin mannelijke nieuwsgierigheid mogelijk is.

Swingers hebben allemaal een open relatie?

Partnerruil is een gezamelijke activiteit  waar beide partners samen het plezier van iemand anders ervaren. Het kan perfect in een andere ruimte zijn, het blijft een gezamelijk gebeuren. De meeste koppels hebben regel dat niemand van hen alleen mag zijn met iemand anders.

Als swingen stijlvol gebeurt kan het je relatie tot een hoger niveau van intimiteit brengen, waarbij jullie beiden intieme band groeit. Het brengt verandering, avontuur in jullie leven zonder geheimen en bedrog. Gebruik swingen niet om je relatie te redden.

1 reactieGeef een reactie

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.