datingadvies

HOE KOOP IK LINGERIE VOOR MIJN VRIENDIN?

Voor speciale gelegenheden zoals de verjaring van een trouwdag of een verjaardag die er zit aan te komen, begrijpen wij dat je je op glas ijs kan begeven wanneer je een cadeau moet kiezen voor je partner. Het is zeer stressvol om elk jaar een origineel cadeau te vinden, met onderstaande informatie proberen we je op het juiste pad te helpen.

Ons voorstel is natuurlijk om Lingerie te kopen voor je partner! Letterlijk de stad intrekken en een Marlies Dekkers winkel binnengaan kan intimiderend zijn, heb geen schrik. Via online shopping kan je gênante situaties vermijden.

Hier volgt ons waterdicht stappenplan om het beste cadeau te geven aan je geliefde waar ze al een hele tijd op wacht!

STAP 1: Vertrouwen

Maak je geen zorgen over hoe lang jullie al samen zijn. Lingerie als geschenk kan voor de nodige spanning zorgen tussen jullie beiden, een leuke ervaring kan nooit kwaad. Het is algemeen geweten dat een man opgewonden wordt van lingerie, wat men vaak vergeet is dat vrouwen net zoveel houden van lingerie voor dezelfde reden. Onthou dat je jouw smaak pas op de tweede plaats komt, je wil dat je vriendin zich onweerstaanbaar sexy voelt in datgene je gekocht hebt. Nieuwe relaties of langdurige relaties, Lingerie kopen is de perfecte manier om elkaar te blijven ontdekken en de aantrekkingskracht levende te houden.

STAP 2: WEET WAT ZE WIL

Enige ervaring of kennis over het onderwerp lingerie en hoe je partner er tegenover staat komt zeker van pas. Hoe voelt ze zich in de lingerie die al heeft? Is ze van nature een verlegen persoon, conservatief, onzeker over haar lichaam of heel uitbundig en bereidt om alles te proberen?

Als je lingerie koopt voor je vrouw of vriendin, is de sleutel dat alles rond haar draait. Er is een groot verschil tussen wat mannen sexy vinden bij vrouwen en wat vrouwen sexy vinden bij zichzelf. Een vrouw kan onmiddellijk zeggen of je het gekocht hebt terwijl je enkel aan je zelf dacht zonder haar voorkeuren te laten meespelen. Dit is niet het moment om egoïstisch te zijn.

STAP 3: Styl? Maat?

Maak je huiswerk en bereid je voor! Neem in kijkje in je partner haar ondergoedlade achter haar rug. We raden je aan dat dit het enige is dat je doet zonder haar medeweten! Noteer haar favoriete stukken en welke beha maat ze heeft – of neem simpelweg een foto van de kledinglabel. Controleer de maat op een paar verschillende kledingstukken, het is goed mogelijk dat ze setjes heeft in verschillende maten. Niemand zijn lichaam blijft eeuwig hetzelfde. Maten kunnen ook verschillen per stijl en merk. Nadat je haat favoriete stijl hebt ontdekt, moet je rekening houden met deze 3 elementen:

  1. BEHA’S: push-up? Balconette? Plunge?
  2. ONDERBROEK: String? Slip? Boyshorts?
  3. MATERIAAL: Katoen? Zijde? Kant?

Vergeet niet om de kleurencombinaties te bekijken. Ben je niet zeker over de kleur, zoek voor iets moderns en klassiek. Zwart is altijd een goed idee als het aankomt op lingerie voor je partner. Voor meer informatie over de verschillende merken en types van lingerie kan je terecht in deze kleedkamer .

STAP 4: De aankoop 

Bij lingeriebestellen.be zijn ze gespecialiseerd in lingerie, lak-kleding, leer en uitgaanskleding. Voor iedere smaak en gelegenheid hebben ze mooie producten in hun collectie. Je krijgt kwaliteit voor je geld, je aankoop zal hoe dan ook zorgen voor een magische vonk tussen jullie. Wanneer je lingerie koopt, is het leuker voor je partner om een volledig setje te krijgen. Eens je een beha gekozen hebt, kan je de look vervolledigen met een bijpassende slip of string.

STAP 5: Het geschenk geven

The final touch is het belangrijkste. Het uitzoeken van gepast cadeaupapier is minstens even belangrijk als het opteren om lingerie te geven.

Met het geven van een mooi setje lingerie aan je partner, zal ze hoe dan ook aangenaam verrast zijn. We hopen dat jullie er beiden genot van hebben.

Neem een kijkje op de webshop van lingeriebestellen.be om een beter idee te krijgen van de verschillende collecties.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.