datingadvies

Hoe meld ik mij aan op alleenstaande-mamas.be

Al enkele jaren gescheiden? Nog nooit getrouwd geweest? Nog altijd op zoek naar die ene? Wanneer mensen zich wagen aan het spel van online dating gaan ze experimenteren op meerdere websites. In het begin kan dit proces heel verwarrend en overweldigend zijn. Je kan jezelf afvragen welke site het meest geschikt is voor jou. Om je te helpen een antwoord te zoeken op deze vraag, leggen wij je hieronder grondig uit in 4 gemakkelijke stappen hoe je je succesvol en vooral gratis kan inschrijven.

Hoe schrijf ik mij in?

Wanneer u surft naar www.alleenstaande-mamas.be komt u automatisch terrecht op de homepagina. Deze is gevuld met een grote foto van een nieuw gevormd koppel die hun geluk vonden via de hulp van deze site. Het is onmogelijk dat u de diverse wegen naar het inschrijvingsformulier niet zou vinden, aangezien deze kleurrijk zijn benadrukt. Ga naar de linkerbovenhoek en klik op “Nu Gratis inschrijven” en doorloop de komende stappen. Opgelet, wanneer u het volledige formulier hebt ingevuld en de inschrijving is verzonden, krijgt u een e-mail toegestuurd naar de het ingevulde adres. Deze e-mail is belangrijk om uw inschrijving te bevestigen. Het is pas door het bevestigen van de inschrijving dat u aan de slag kan gaan.

Vooraleer we beginnen met de te doorlopen stappen moet u eerst kiezen op welke manier u zich wil inschrijven.

Hier kan u 2 opties kiezen:

  1. Inschrijven via facebook, waardoor u weinig bijkomende informatie moet invullen;
  2. Het volledige inschrijvingsformulier handmatig invullen.

Wij kozen voor u de tweede optie zodat we alle nodige stappen samen met u kunnen doorlopen tot een succesvolle inschrijving.

De keuze van uw profielnaam is iets waar we niet licht mogen overgaan, ( voor meer informatie lees ons artikel ‘ Kies de perfecte profielnaam’. Naast de wijze van inschrijving wordt hier gevraagd naar elementaire gegevens alsook uw emailadres waarmee u vanaf stap 2 een e-mail krijgt toegezonden.

alleenstaande 1

Stap 1: Wie ben je?

Het invullen van uw basisgegevens spreekt voor zich, zo kunnen andere gebruikers u gemakkelijker bereiken. Verzin een wachtwoord die u gemakkelijk kan onthouden en niet kwijt geraakt. Indien u in  de toekomst deze toch zou verliezen, kan u via de helpdesk een herinneringsmail toegestuurd krijgen.

alleenstaande 2

Stap 2: Wat zijn jouw voorkeuren en eigenschappen?

Alweer een stap dichter tot vervollediging van uw inschrijving. Hier komen uw persoonlijke eigenschappen ter sprake. Er bevinden zich in deze stap 4 drop down menu’s zijnde:

  1. Geaardheid : heteroseksueel, homoseksueel en biseksueel;
  2. Kinderen: nee, ja-1, ja 2 of meer;
  3. Postuur: dun, slank, normaal, volslank, fors;
  4. Lengte: alle lengtes zijn beschikbaar.

alleenstaande 3

Stap 3 : Een profielfoto toevoegen. 

Het toevoegen van een foto. We raden u aan om deze stap niet over te slaan al bestaat die mogelijkheid wel. U kan kiezen tussen het kiezen van een foto opgeslagen op uw computer, uit uw fotoalbum op facebook of er kan onmiddellijk een nieuwe foto gemaakt worden via uw webcam. De 3 mogelijkheden zijn allemaal goed, al hoewel een recente foto via uw webcam misschien de beste optie is.

alleenstaande 4

Stap 4 : Stel jezelf voor.

Dit is tevens de laatste stap. Deze omschrijving is bedoeld als voorstelling naar andere gebruikers toe. Gun u zelf even de tijd om na te denken hoe u zich zal profileren naar mogelijke levenspartners. Het delen van e-mailadressen en andere contactinformatie is niet toegestaan.

alleenstaande 5

GEFELECITEERD! U hebt met deze 4 gemakkelijke stappen werkelijk een stap dichter gezet bij het vinden van uw geluk. VEEL PLEZIER!

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.