datingadvies

KOPPELS ZOEKEN KOPPELS

Het is volledig normaal om heel nerveus te reageren als dit onderwerp ter sprake komt. Jullie kun zich het best heel goed op voorhand informeren bij kennissen of forums, op zoek naar advies. Een beetje alcohol kan in het begin helpen om de zenuwen de baas te zijn. De eerste ervaring zal het verdere verloop van jullie swingersleven bepalen, ga op zoek naar een vriendelijk koppel die jullie op het juiste tempo willen introduceren in deze nieuwe wereld.

Kan je niet onmiddellijk een ander koppel vinden of ben je nog niet overtuigd om naar een club te gaan, dan kan je altijd op deze website andere swingers ontmoeten en babbelen over hun ervaringen. Deze site is specifiek gericht naar swingers.

In dit artikel kan je 5 weetjes vinden die je het best op voorhand leest.

  1. Praat met elkaar over regels en verwachtingen voor je een eerste ervaring opzoekt. Veel koppels komen samen naar swingersfeestjes met veel enthousiasme, waarbij slechts 1 van de 2 succes heeft. Op deze manier kan het je je partner heel vlug kwetsen. Wanneer je je meer en meer in de wereld van swingers gaat verdiepen, des te meer je gaat moeten communiceren met je partner. Als je geen idee hebt welke regels er gebruikelijk zijn, kan je het best met een ander koppel praten en vragen hoe zij ervoor zorgen dat er niemand gekwetst wordt. Alle swingers zijn heel verwelkomend om nieuwelingen te laten genieten van hun ervaringen.
  2. Breng iets mee om te drinken, de meeste clubs staan toe dat je uw eigen alcoholische dranken meebrengt. Ookal sta je in de club met een frisdrank in de hand, dit geeft je een bezigheid wanneer je geen blijf weet met je handen of niet weet waar te kijken.
  3. Je mag absoluut geen druk voelen of je verplicht voelen om onmiddellijk mee te doen. Het is niet de bedoeling dat er op een gegeven moment van je verwacht wordt dat je begint te strippen of op de tafels staat te dansen, om dan uiteindelijk in een orgie van 10 mensen te eindigen. Dit scenario komt wel voor, maar is geen vereiste. Sommige avonden ontmoet je gewoon leuke mensen en gaat iedereen terug naar huis om te vrijen met zijn eigen partner. Je kan altijd deelnemen aan een seksuele avond zoveel als je wil en je kan zover gaan als je er zelf comfortabel bij voelt. De meeste clubs zijn zoals feestjes die bij iemand thuis georganiseerd worden, maar dan met naaktheid, seksuele vrijheid en niemand die je zal veroordelen. Je kan altijd eerste een tijdje de anderen observeren om dan op een later tijdstip te participeren in de activiteiten van de avond. De enigste reden die je moet onthouden: je partner moet met alles akkoord gaan.
  4. Voel geen verplichting om mee te doen met een grote groep, de meeste feestje voorzien aparte kamers met meerdere speelruimtes. Je kan dus op elk ogenblik je met je eigen partner afzonderen.
  5. We kunnen het niet genoeg herhalen dat je moet communiceren. Er zijn veel regels voor de koppels die actief zijn in deze wereld. Praat met je partner, vertel hem of haar wat juist voelt en wat niet. Enkel koppels die een stevige relatie hebben kunnen dit doen werken.

Je seksualiteit verkennen samen met je partner en andere mensen kan een hele leuke ervaring zijn, het opent deuren tot een ongekend plezier. Aarzel niet om als eerste dit onderwerp naar boven te brengen in jullie relatie.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.