datingadvies

MATCH4ME – ervaringen & reviews

Dit is de betrouwbaarste datingsite wanneer het aankomt op het vinden van alleenstaande singles die net als jij genoten heeft van een hogere opleiding. Het ledenbestand bestaat enkel en alleen uit leden die aan deze voorwaarde voldoen, hierdoor kan je doelgerichter te werk gaan in jouw zoektocht naar de perfecte match. Iedereen kan een gratis account aanmaken en vertrouwd geraken met de werking door het zelf uit te proberen.

Er zijn tal van voordelen in vergelijking met andere datingsites:

  • Er is een evenwichtige verdeling tussen het aantal mannen en vrouwen die gebruik maken van match4me;
  • Je vindt onmiddellijk iemand die op dezelfde golflengte zit qua opleidingsniveau;
  • De actieve helpdesk helpt je bij eender welk probleem.

Vond jij jouw partner via match4me? Help anderen in hun zoektocht en deel jouw ervaringen met ons. Jouw verhaal zal anderen inspireren om deel uit te maken van deze gebruiksvriendelijke datingcommunity en hen op weg helpen om net als jij het geluk te vinden.

2 reactiesGeef een reactie

  • Zelf heb ik lang getwijfeld om mij in te schrijven, tot ik enkele ervaringen had gelezen. Dit overtuigde mij om een poging te wagen. Heel verbaasd kwam ik al snel in contact met een vriendelijke man waarmee ik een klik had. Ik kan je enkel maar adviseren om tijdens je inschrijving eerlijk op de vragen te antwoorden.
    Het was voor mij een aangename ervaring en Ik wens de andere gebruikers alle geluk toe!

  • Dag iedereen,
    Eerst en vooral wens ik iedereen een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar! Het nemen van een betalend lidmaatschap was een juiste beslissing voor mij, het heeft wel 1 maand geduurd vooraleer ik wat ingewerkt en vertrouwd was met de werking van de site. Ik begon te denken of ik weer te goedgelovig was om mij te laten vangen aan een betalend lidmaatschap, tot ik een berichtje kreeg waardoor al mijn zorgen verdwenen en ik terug kon glimlachen. Al zeer snel voelden we van elkaar aan dat de mogelijkheid erin zat waardoor we na enkele mails al hadden afgesproken, Na de eerste date hebben we ons lidmaatschap stop gezet, we hadden elkaar gevonden. BLIJF HOPEN! saluutjes!

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.