datingadvies

OKRA DATING

okra dating

OKRA is een organisatie die iedereen verwelkomt, jong of oud, man of vrouw, fit en gezond of minder mobiel. Toch richten ze zich qua leeftijd op een ouder publiek, in specifiek ( senioren ) 55 plussers. Het is hun doel om elk lid te omarmen in een deken van warmte, vriendschap en aandacht.

Via Okra kan je veel nieuwe mensen leren kennen en samen activiteiten doen, de tijd die de leden samen doorbrengen staat telkens in het teken van genieten en in beweging blijven.

Naast Okra kan je ook online nieuwe mensen leren kennen, je zou bijna de enige zijn die deze optie zou negeren. Op deze site kan je senioren vinden die op zoek zijn naar vriendschap, gezelschap of een relatie.

Lees ook ‘Oorzaken van eenzaamheid bij ouderen

Okra wil in de eerste plaats een ontmoetingsplaats creëren voor mensen die in een isolement dreigen te vallen door leuke activiteiten te organiseren waar je je vriendenkring kan verruimen. Door het succes van deze organisatie hebben ze een pagina voorzien met de titel  OKRA DATING. Leden kunnen hier een zoekertje plaatsen als ze buiten de georganiseerde activiteiten ook op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner of simpelweg goed gezelschap om mee de bloemetjes buiten te zetten. Je kan ook zelf initiatief nemen door te reageren op een bestaand zoekertje.

Lees hier de voorwaarden om een zoekertje te plaatsen.

Verschil met een echte datingsite

Op de pagina Okra dating is al je contactinformatie voor iedereen toegankelijk, terwijl bij een professionele datingsite deze enkel toegankelijk is voor geregistreerde leden waarvan hun profiel gecontroleerd is.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kan een reactie plaatsen door rechtstreeks contact op te nemen via de beschikbare contactgevens ( e-mail of telefoonnummer ) of je kan een reactie achterlaten op de advertentie zelf. Alle zoekertjes worden in dezelfde layout weergegeven: voornaam zoekt iemand om te …. + een korte beschrijving van zijn of haar persoonlijkheid.

Voorbeeld van een zoekertje:

Veerle uit Brugge zoekt iemand om te

  • wandelen
  • iets te gaan eten
  • vakantie te gaan

Hallo, ik ben het single zijn moe en kijk uit naar een goede mannelijke vriendschap die met tijd kan uitgroeien naar iets mooi’s waar je op elkaars eerlijkheid kunt rekenen en waar je veel leuk.

Op vandaag staan er meer dan 500 zoekertjes online, we raden aan om eerst de bestaande zoekertjes te overlopen vooraleer je zelf één plaatst. Je zal je kansen vergroten om iemand te ontmoeten als je niet passief wacht op een reactie maar actief zelf gaat reageren.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.