datingadvies

Op zoek naar leuke activiteiten voor met je vriendin/vriend?

Het is niet altijd even makkelijk om je vriendin keer op keer te verassen met een leuke activiteit. Wij hebben met ons team een leuke brainstorm gedaan en hebben de volgende activiteiten voor jouw verzameld. Wij hebben deze lijst opgesplitst in verschillende categorieën. Romantische of avontuurlijke uitstapjes en weekendtrips.

De leukste activiteiten voor tijdens de week

 • Ga uit eten: iedereen vind het leuk om eens te gaan eten. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn goedkope oplossingen om toch lekker eens uit eten te gaan. Verras haar met een etentje op een normale woensdagvond, succes verzekerd!
 • Breng een bezoek aan de bioscoop: koop twee cinematickets en verras haar met een leuke avond in de biscoop. Samen in de love seats met een emmer popcorn – de ideale cocktail voor een leuke avond!
 • Samen koken: samen kunnen jullie een leuk gerechtje kiezen op internet en proberen om dit tot een succes te brengen!
 • Hapjes avond: verras haar s avonds met een lekkere hapjes avond. Zet de tafel vol met de lekkerste tappa’s, scoren zal je zeker doen.
 • Wellness: neem haar mee naar de wellness, perfect voor een ontspannende avond!

Wat te doen tijdens het weekend

 • Verras haar met een weekendje: neem eens een kijkje op weekendesk en bekijk wat de promoties zijn. Vaak staan er leuke acties waardoor het niet zo duur is om op weekend te gaan. Ook de flair brengt regelmatig een bon uit waarmee je voor 34 euro in de sjiekste hotels van België kan gaan slapen. Als je geluk hebt kan je zelfs overnachten in een hotel van Frankrijk of Duitsland!
 • Organiseer iets maar haar/zijn vrienden: het is altijd leuk om je liefje te verassen met een activiteit dat georganiseerd is met zijn of haar beste vrienden.
 • Ga samen feesten: je bent nooit te oud om naar een feestje te gaan. Samen dansen op de dansvloer zal de liefde tot een hoof niveau brengen.
 • Koop een sportieve bongo bon: kies een leuke avontuurlijke bongobon voor 2 en bestel zelf de activiteit. Vaak zijn deze activiteiten goedkoper en krijg je een hele boel ideeën met de leukste activiteiten!

Zoals je kan lezen hoef je het vaak niet ver te zoeken. Doe gewoon iets wat je vriend/vriendin graag doet. Dit hoeft zeker niet veel geld te kosten! Het is erg belangrijk om regelmatig eens een verassing te voorzien. Zo zorg je ervoor dat er geen sleur in je relatie komt, dit kan namelijk dodelijk zijn. Bij vele relaties na enkele jaren komt er een bepaalde sleur. Dan is het jouw taak om dit door te knippen met de leukste en creatiefste activiteiten.

Leuke verassingen 

 • Bundel al jullie smsen in een boekje: Heb jij een iPhone? Super! Dan kan je aan de hand van een simpel programma’tje al jullie smsen bundelen en in een boekje plakken. Dit is pas een leuk cadeau! Samen de eerste smsjes lezen van jaren geleden.
 • Maak een video: Bundel al jullie filmpjes en foto’s en maak daar een leuk filmpje van! Geef haar of hem een dvd of stuur deze dvd met de post op. Gegarandeerd succes!

Heb jij nog een leuke tip voor onze lezers? Laat het hieronder weten!

 

 

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.