datingadvies

OUDERE VROUWEN ONTMOETEN

Waarom zou een man op stap willen gaan met een oudere vrouw? Oudere vrouwen zijn vaak volwassener, zijn financieel onafhankelijk en stabiel, maar ze zijn vooral ook ervaren bedpartners. Dit zijn slechts enkele van de positieve aspecten over het aangaan van een relatie met een oudere vrouw.

Je zou je al snel afvragen: hoe kan ik nu zo’n oudere vrouw vinden die op zoek is naar een jongere man? Wel, je kan natuurlijk de oude manier proberen: door in bars en clubs op zoek te gaan. We geven je echter weinig slaagkans als je voor deze optie kiest. Een betere oplossing is door gebruik te maken van een gespecialiseerde datingwebsite die dienst doet als een ontmoetingsplaats tussen oudere vrouwen en jongere mannen.

Het is nog altijd een overheersend cliché om een oudere man te zien paraderen met een veel jongere vrouw. Er is nog veel meer maatschappelijke aanvaarding nodig voor oudere vrouwen die het gezelschap verkiezen van een jongere man.

Het wordt hoog tijd dat mannen zich de voordelen gaan realiseren over het aangaan van een relatie met een oudere vrouw. Iedereen klaagt geregeld wel eens over het feit dat vrouwen niet weten wat ze willen. Waarom zou je dan de zaken niet wijzigen in jouw voordeel, probeer een relatie aan te gaan met een oudere vrouw die net wel jouw aandacht en tijd weet te appreciëren. Zij heeft al de nodige liefdes ervaring om te weten wat ze van een relatie en een man kan verwachten, ze stelt zich geen torenhoge verwachtingen meer.

Laten we het voorbeeld nemen van een man met een leeftijd tussen de 20-30, die een relatie aangaat met een vrouw tussen de 30-40 jaar oud. De gemiddelde jonge vrouw is nog energiek en ambitieus en wil nog naam en faam bereiken. Neem een vrouw voorbij de 30, dan is de kans groot dat door de ontwikkelde levenservaring zij niet meer over enthousiast wordt om naar een dansclub te gaan. Zij spendeert liever een avond op restaurant in jouw gezelschap.

De nadelen

Beginnen met het slechte nieuws is soms de beste keuze.

De biologische klok blijft tikken en trouw: Er is niets verkeerd aan een zomerliefde, van mei tot september, iedereen heeft het recht om te experimenteren. Om de perfecte oudere vrouw te vinden, dan moet je wel haar gezinsplannen in acht nemen. Onthou dat haar biologische klok veel sneller tikt dan bij jongere vrouwen, heb je een oudere vrouw gekozen die reeds kinderen heeft, dan zal dit geen probleem vormen. Heeft ze nog geen gezin gevormd uit vorige relaties, dan nog bestaat de kans erin dat je je geen zorgen hoeft te maken. Ze heeft gekozen om een relatie aan te gaan met een jongere man, dus zijn ze er zich van bewust dat deze mannen geen baby’s willen maken.
Emotionele bagage: Die gevorderde leeftijd gaat hand in hand met seksuele ervaring, relatiebreuken en andere emotionele problemen. Exen, gescheiden mannen, kinderen, stiefkinderen, lopende scheidingen, zakelijke partners, financiële verplichtingen en schulden zijn slechts enkele zaken die onderdeel uitmaken van de oudere vrouw.

Je moet bereid zijn om deze realiteit te accepteren als je jezelf verwikkeld in een romatische relatie met een oudere vrouw. Dit betekent niet dat je dagelijks geconfronteerd zal worden met deze kenmerken, hoogstwaarschijnlijk houdt zij deze zaken voor haar privé.

De cougar: Oudere vrouwen krijgen al heel snel de stempel van ” Cougar” op zich gekleefd, wees er je van bewust dat andere mensen een oordeel zullen vellen over jullie relatie. In dit type relatie, is de vrouw meestal de dominante partij die de controle in handen heeft. De maatschappij gaat er vanuit dat vrouwen een jongere man zoeken omdat zij gemakkelijker te manipuleren zijn. In de praktijk is dit gelukkig een misopvatting, dit komt maar zelden voor.

De voordelen

Eindelijk komen we aan het goede nieuws

Ervaring: Je zal er van versteld staan, hoeveel die extra jaren betekenen in levenservaring. Die extra levensjaren zullen een goede leerschool zijn. Oudere vrouwen weten precies wat ze willen en hoe ze het kunnen krijgen. Mannen kunnen nog altijd niet ontdekken wat vrouwen van hen verlangen, oudere vrouwen zijn er zich van bewust dat niet meer moeten wachten op de Kerstman.

Meer dan je zou denken laten oudere vrouwen hun zelfvertrouwen niet meer beschadigen door hun complexen en angsten, ze heeft deze een plaats gegeven waardoor ze nu ten volle kan genieten van het leven. Ze gaat geen tijd meer verspillen aan allerlei onbelangrijke zaken waar jongere vrouwen zich mee bezig houden. Ze hebben ondertussen hun look geperfectioneerd en weten wat hen flatteert.

Geen enkel obstakel in het leven is voor hen onmogelijk, zij staan zelfzeker in hun schoenen. Dit betekent niet dat ze nooit een slechte dag zullen hebben, maar een klein puistje zal niet meer de grote oorzaak zijn.

Onafhankelijkheid: Oudere vrouwen hebben hoogstwaarschijnlijk al een carrière uitgebouwd waardoor ze minder moeten terugvallen op de steun van hun man om de vertrouwde levenskwaliteit te behouden. De onafhankelijkheid van een oudere vrouw is een grote last die van de schouders van de jonge man zal vallen, een grote druk die weg valt.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, algemeen kunnen we stellen dat: hoe meer professionele ervaring zij heeft, des te meer ze in de mogelijkheid is om voor haar eigen benodigdheden te betalen.
Volwassen: Volwassen vrouwen weten de belangrijke zaken in het leven te appreciëren. Ze spelen geen spelletjes meer en zijn minder materialistisch ingesteld. Het komt misschien als een leuke verrassing te ontdekken, dat je met haar een betekenisvol gesprek kan voeren zonder je zorgen te moeten maken over bijzaken.

De voordelen van een relatie met een oudere vrouw worden extra zichtbaar op een vakantie. Jongere vrouwen hebben vaak de nood om altijd bezig te zijn, of iets te willen doen. Misschien heb je het al gehoord:  “we zijn hier nu, dus moeten we het maximum eruit halen”. Dit willen mannen helemaal niet horen, zij willen gewoon genieten van de lokale horecazaken.

Boy toy: Oudere vrouwen hebben vaak een scheiding achter de rug en zoeken iemand om zich te amuseren. Een jongere man zoeken die geen serieuze relatie wil, is voor hen de ideale oplossing. Jongere mannen hebben het uithoudingsvermogen en een zorgeloze houding om jouw als oudere vrouw te bevredigen. Ben je als jongere man op zoek om op seksueel vlak te ontwikkelen, dan moet je niet verder zoeken. Zij zal zich niet meer preuts opstellen.

3 reactiesGeef een reactie

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.