datingadvies

PAREN CLUBS

Ben je er klaar voor om een parenclub te bezoeken, maar heb je geen idee wat je moet verwachten of wat er net van jou verwacht wordt? We hebben de eigenaar van een parenclub gevraagd welk advies hij kan meegeven aan mensen die een nieuwe wending willen geven aan hun seksleven vooraleer ze een club bezoeken.

Wij kunnen je een aantal tips geven en inzicht in deze wereld, toch krijg je beter advies en informatie van koppels of alleenstaanden die persoonlijke ervaring hebben met swingen. Deze mensen kan je leren kennen via deze website.

1. Bezoek op voorhand de website van de parenclub:

De meeste clubs hebben ongetwijfeld wel een online website die je kan bezoeken en waar er tal van nuttige info op vermeld staat. Dit is de ideale manier om een kijkje te nemen in de club en algemene informatie te ontdekken over de club, welke diensten ze aanbieden en hun reglement. Organiseren ze regelmatig thema avonden of andere evenementen? Vanuit het oogpunt van de vrouwelijke deelnemers, kan ik je meedelen dat zij graag gepast gekleed toekomen in de club. Controleer zeker en vast of er betaald kan worden met een bankkaart of indien er enkel cash aanvaard wordt en niet te vergeten de openingsuren.

Als er een website beschikbaar is, ga dan op zoek naar de gallerij en bekijk even enkele foto’s om voor jezelf te bepalen of de nodige sfeer er aanwezig is. Er zijn namelijk veel verschillende types van clubs: bars, nachtclubs, huisfeestjes…

2. Geef jezelf de tijd om comfortabel te worden in de club:

Dit is een stap die je niet mag overslaan! Het kan heel snel overweldigend zijn om een parenclub of swingersclub binnen te gaan en uw zintuigen overladen worden met prikkels. Het zal geen verrassing zijn dat er andere koppels en alleenstaanden aanwezig zullen zijn, maar de sfeer kan heel anders aanvoelen dan wat je in je gedachten had. De vrouwelijke deelnemers zijn in het merendeel van de gevallen zenuwachtiger dan de man, naarmate de avond evolueert kunnen ook zij zich naar alle lust ontspannen. Daarom is het belangrijk om op voorhand rustig de tijd te nemen om te bepalen wat je wel of niet wil doen. Het kan een goed idee zijn om een club te bezoeken met de gedachte ” we gaan gewoon eens kijken”.

3. Respecteer het reglement van de club:

De uitbaters respecteren is heel belangrijk. De meeste clubs zullen samen met jou de regels overlopen als je het voor de eerste maal bezoekt, tevens zal je een rondleiding krijgen van de verschillende kamers en uitleg over de mogelijkheden. Dit reglement is opgesteld zodat iedereen zich veilig kan voelen en de best mogelijk ervaring kunnen verzekeren. Het personeel beantwoordt altijd met veel plezier al uw vragen, sommige clubs hebben een host koppel ter beschikking die hun persoonlijke ervaring willen delen.

4. Hygiëne:

De kans is groot dat de avond eindigt met fysieke intimiteit, met je eigen partner of met iemand nieuw. Het is daarom heel belangrijk om bewust te zijn van je eigen lichaamshygiëne en voorkomen. Deze volgende stappen lijken logisch maar worden vaak over het hoofd gezien:

  • frisse adem ( tanden poetsen, muntjes of mondwater )
  • gewassen lichaam ( gedouched, deodorant )
  • voorzien van bescherming ( condooms en glijmiddel )
  • gewassen haar ( met de nodige haarspelden )

Het is in uw eigen belang om er zo verzorgd mogelijk uit te zien.

5. Je eigen regels bepalen en respecteren:

Een swingers club bezoeken is niet alleen nieuw en ontzettend spannend, het biedt ook de mogelijkheid tot goede communicatie tussen partners en andere mensen of koppels. Eén van de onderwerpen die zeker aan bod moet komen is iedereen zijn comfortgrens. Alleenstaanden kunnen gemakkelijker bepalen met welke activiteiten ze zich comfortabel voelen, hetzelfde geldt voor koppels maar dan in samenspraak. We moeten erop wijzen dat deze grenzen kunnen veranderen naarmate je frequenter gebruik maakt van parenclubs. Nogmaals, het gaat over communicatie en wederzijds vertrouwen. Een groot vooroordeel is dat het er altijd heel wild aan toe gaat en er gekke orgieën plaatsvinden, waar er geen rekening wordt gehouden met elkaar. Swingers spenderen namelijk veel tijd en energie om elkaar eerst te leren kennen vooraleer er sprake is van seksueel contact, iedereen wil namelijk een zo leuk mogelijke ervaring.

6. Leer je speelkameraden kennen:

Soms is je aanwezigheid in een parenclub voldoende om bepaalde mensen te overdonderen. Het is een misopvatting dat seks het enige is wat de deelnemers interesseert. De eigenaars proberen nieuwe deelnemers altijd te vertellen dat hun club een plaats is zoals eender andere welke plaats je nieuwe mensen leert kennen, als men te direct is ga je anderen afschrikken. Swingers vormen een gemeenschap, ze hebben hun eigen families, jobs, levensdoelen en persoonlijke problemen. Het enige verschil is dat ze gezamenlijk beslist hebben om hun seksleven te laten evolueren. Naast seks ontstaan er ook veel nieuwe vriendschappen.

7. Drink met mate:

Ik kan geen slechtere uitkomst bedenken dan dat een geweldige avond verpest wordt door iemand zijn dronken gedrag. Teveel van het goede is nooit goed.

Wist je dat alcohol een deprimerend effect kan hebben op mensen? Het heeft tevens een negatief effect op de mannelijke prestaties. Vrouwen hebben een hoger vetpercentage en minder water in hun lichaam waardoor ze sneller geïntoxiceerd geraken. Van zodra je merkt dat je op wolken begint te lopen, is dit het signaal om over te schakelen naar iets alcoholvrij.

8. Respecteer ook de regels van de anderen:

Eens je een koppel of een alleenstaand gevonden hebt waarmee het klikt, dan kan het op een gegeven moment omslaan tot het binnentreden van een speelkamer. Niemand heeft een papieren lijst mee van de regels die zij persoonlijk hanteren, daarom moet je goed communiceren en het gesprek in die richting sturen om de regels te weten te komen. Dit zal normaal gezien van nature opkomen. Swingen gaat om vertrouwen en niet alleen je partner maar ook de andere deelnemers.

9. Respecteer de speelkamers:

Clubs hebben veelal verscheidene speelkamers met bepaalde overheersende thema’s. Semi-privé kamers geven swingers de mogelijkheid om zich seksueel uit te drukken terwijl anderen discreet kunnen toekijken. Natuurlijk zijn er ook kamers waar volledige privacy gegarandeerd wordt. Een andere soort kamer biedt de mogelijkheid tot een groepsgebeuren waar meerdere koppels van elkaar kunnen genieten. Speelkamers zijn niet meer dan ruimtes die jullie de mogelijkheid biedt om je eigen ding te doen, ruimtes waar de regels van de club blijven gelden.

10. Doe alles proper en veilig:

Je bent aangekomen in de club en je hebt al enkele fantastische mensen ontmoet, het klikt en jullie zijn klaar om je in de speelkamers volledig over te geven aan de seksuele ervaring. Net zoals met hygiëne, is bescherming noodzakelijk. Condooms en vrouwelijke condooms, handschoenen zijn ter beschikking.

Onthou dat deze ervaringen in het kader staan van seksuele evolutie en je vrijheid te leren ontdekken.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.