datingadvies

Parship ervaringen en reviews

parship logo

Parship reviews en ervaringen

Parship is door Datingmagazine verkozen tot Beste datingsite van België. Dit komt omdat de website heel gebruiksvriendelijk is en de meest functies heeft in vergelijking met de concurrenten. Dat is de reden waarom er dagelijks duizenden mensen de weg vinden naar Parship.be. Het aanmelden gaat in combinatie met een persoonlijkheidstest van een kleine twintig minuutjes. Na deze test kan je kiezen uit 3 verschillende abonnementen of de gratis versie van deze service. Heb jij ervaring met Parship, gelieve jouw review op deze pagina neer te schrijven. Zo help je onze lezers met het vinden van een datingsite. Wij kunnen Parship alvast beschrijven in 3 zinnen:

  • Gebruiksvriendelijk en ook toegankelijk met een smartphone
  • Dagelijks veel nieuwe leden
  • De populairste datingsite van Vlaanderen.

Hoe denk jij over deze datingsite? Heb jij via deze weg de liefde van je leven gevonden of was het eerder tegen gevallen?

 

2 reactiesGeef een reactie

  • Ik heb mij vorig jaar aangemeld op deze website. Het duurde even voor het aanmelden geluk was aangezien ik een test moest doen. Na deze test ging het vanzelf, de mailtjes kwamen binnen en kreeg regelmatig suggesties van de website. In het begin heb ik de website vooral gebruikt om een beetje te flirten en af en toe eens af te spreken. Maar sinds kort heb ik eindelijk iemand leren kennen waarbij ik me echt goed voel. Bedankt Parship!

  • Zeker een aan te bevelen site voor anderen die op zoek zijn naar een partner. Met de feestdagen kan eenzaamheid zwaar spelen op onze emotionele gezondheid. Dit was bij mij toch zo het geval. Ik denk dat daarom in de periode van november – januari er nog meer leden actief zijn op de site waardoor ik dan ook snel een date te pakken had. Ik nam een lieftallig vrouw mee uit eten en we hadden het alle twee heel erg naar onze zin, hopen op meer :D! Prettige feestdagen.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.