datingadvies

DE PERFECTE VERRASSING VOOR JE PARTNER

leuke verrassing partner date huur een jacuzzi

Ben je een man of een vrouw, getrouwd of single, jong of oud, als mens hebben we allemaal nood aan contact en intimiteit met een partner. Onze brandstof om gelukkig door het leven te gaan kan voortkomen uit een simpele aanraking of uit de klik die we hebben met onze zielsverwante. Een dergelijke hechte band creëer je niet zomaar, dit wordt vaak opgebouwd door het delen van een ontspannend moment met elkaar – het perfecte scenario waarbij jullie kunnen genieten van een romantische en stomende avond samen in een jacuzzi. Alleen al genieten van elkaars gezelschap ( in badkledij of naakt ) in een warme omgeving klinkt onmiddellijk als een geweldige avond.

Om deze date te organiseren en te plannen kan je je maar beter goed voorbereiden. De voorbereiding op zich kan al kriebels in de buik geven omdat je weet dat je partner dit een geweldig initiatief gaat vinden. Je kan dit organiseren naar aanleiding van een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, Valentijn of simpelweg omdat je hem of haar een plezier wil doen. Vergeet niet om aandacht te besteden aan de voorkeuren en wensen van je partner.

We geven je enkele ideeën om voor een avond te zorgen met maximaal vuurwerk:

Stap 1: De uitnodiging

De manier waarop je iemand uitnodigt ( ook al ben je al sinds geruime tijd samen ) voor een romantische avond kan zowel de sfeer en als de volledige ervaring beïnvloeden. Wees speels en flirt, het is belangrijk dat jullie beiden tijd willen spenderen om dichter naar elkaar te groeien en te blijven werken aan jullie relatie. Reserveer deze tijd voor elkaar en wees dankbaar dat je een deel uitmaakt van zijn of haar leven. Maak je uitnodiging bijvoorbeeld op een kaartje in plaats van een berichtje via de gsm, bijvoorbeeld:

Wil je samen met mij genieten van een romantische avond die onze 5 zintuigen gaan prikkelen?

 • Reukzin: aromatherapie
 • Smaak: verfrissende dranken en hapjes
 • Tast: een hemels voelende massage
 • Gehoor: muziek van onze favoriete afspeellijst
 • Zicht: een sterrenhemel in de lucht

Waar? In een jacuzzi bij mij thuis. Wat breng je mee? Een badjas en een ondeugende glimlach.

Stap 2: Huur gemakkelijk een jacuzzi

Wij zochten voor u naar de leverancier met de beste prijs / kwaliteit verhouding en kwamen tot het besluit huur een jacuzzidat jacuzziplezier.be aan onze verwachtingen voldeed. Zij hebben al modellen beschikbaar waar je in kan genieten met maximaal 4 personen voor 120 € / per week exclusief vervoerskosten.

Maak zeker tijdig je aanvraag zodat je zeker bent dat er een jacuzzi beschikbaar is in de week dat jij hem nodig hebt.

Beschikbaarheid controleren

Stap 3: De hapjes

Knutsel geen zware maaltijd in elkaar, hou het licht. Het is een leuk idee om enkele vruchten op een satéstokje te spiesen ( rode vruchten in combinatie met ananas en druiven, watermeloen, kiwi … ), het is gezond en oogt aantrekkelijk en verrukkelijk. Zorg dat je ze na het bereiden koel genoeg bewaard.

Stap 4: De juiste drankjes

Hier kan je je creativiteit loslaten, zowel alcoholische of non-alcoholische dranken zijn een mogelijkheid. Alles is afhankelijk van de voorkeur van je partner. Hou het verfrissend en licht. Zware bieren kan je best reserveren voor een andere gelegenheid.

 • Virgin munt cocktail

Neem verse muntblaadjes die je mengt met een limonade naar keuze en serveer deze met een leuk rietje.

 • Bubbelende granaatappelsap

Meng granaatappelsap samen met champagne of cava. Dit ziet er niet alleen lekker uit maar smaakt ook fantastisch. Je kan evengoed witte wijn mengen met Sprite.

 • Rode sangria

Je kan je eigen sangria maken, maar we raden om deze kant en klaar te kopen in een fles of in een kratje. Vergeet wel niet om er stukken fruit aan toe te voegen.             Maak dit de dag voordien al klaar, rode bessen, aardbeien, stukjes appel, sinaasappel, meloen… Bedek je komt met een plastiekfolie en bewaar het in de koelkast.

Stap 5: De massage

Bekijk deze onderstaande video van Relaxingart en leer enkele basistechnieken voor een relaxerende rugmassage waarmee je je partner volledig zal verrassen.

Stap 6: De muziek

De gekozen muziek is alles bepalend voor de sfeer en stemming die je wil creëren. Als je in het achterhoofd hebt om te flirten en hem of haar te verleiden, raden we aan om soul muziek of romantische R&B te proberen.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur qua muziekgenre, waar hij of zij zich mee kan ontspannen of net opgewonden van wordt. Maak een afspeellijst met muziek waarvan je zeker weet dat je partner dit graag hoort. Probeer al je keuzes van deze avond af te stemmen met je partner in het achterhoofd.

TIP: Op Spotify kan je gegarandeerd voorgemaakte afspeellijsten terugvinden, zoek voor ‘ HOT TUB DATE NIGHT’.

Stap 7: Aromatherapie

Bepaalde oliën kunnen onze stemming en emotionele gezondheid beïnvloeden. De diverse geuren stimuleren onze hersenen waarop we een reactie ontwikkelen die een therapeutisch effect kan hebben.

 • Eucalyptus: stimulerend. Wordt gebruikt om artritis, bronchitis en sinusitis te behandelen.
 • Lavendel: gebalanceerd ontspannen. Wordt gebruikt voor angsten en stress te overwinnen, als ook om brandwonden te genezen.
 • Rosmarijn: om verkrampte spieren te doen ontspannen.
 • Rozen: Om huidaandoeningen te verzachten.

Essentiële oliën zijn uiterst geconcentreerd. Het is tevens niet de bedoeling om deze rechtstreeks op de huid aan te brengen. Gebruik deze oliën met mate, 10 druppels zou voldoende moeten zijn. Overvloedig gebruik kan de filter van de jacuzzi doen verstoppen.

Stap 8: Nog enkele laatste tips

Hou de temperatuur van het water in de gaten. Als je van plan bent om langer dan 30 min in de jacuzzi te zitten, stem dan de temperatuur af op de temperatuur van de buitenlucht. Hou het op 37 graden, als je het nog warmer gaat maken loop je het risico om onwel te worden door de combinatie van alcoholische dranken en de constante hete dampen in je gezicht.

Steek enkele kaarsen aan rondom de jacuzzi, in combinatie met het avondlicht zal dit een mooi decor vormen.

Voorzie enkele droge handdoeken in de nabijheid van de jacuzzi. Afhankelijk van hoe ver je deze hebt laten plaatsen van je woning, kan het koud zijn als je achteraf naar binnen moet lopen zonder je te kunnen afdrogen.

Onthou dat je deze avond hebt georganiseerd om je partner te plezieren. Geef hem of haar dan ook jouw volledige aandacht en luister wat je partner te vertellen heeft. Is hij of zij eerder een stil type, hou elkaar dan vast en luister naar de muziek.

Als je echt alles uit de kast wil halen kan je tijdens de jacuzzi sessie vuurwerk afsteken voor extra spektakel en showgehalte. Doe dit wel op een ruime afstand van jullie locatie en niet in het bijzijn van bomen of andere huizen.

VEEL PLEZIER

 

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.