datingadvies

SEXTING VOOR GEVORDERDEN

vrouw sexting in bed datingsite

Voor wie sexting geen nieuwe vorm van sociale interactie is met zijn of haar partner. Hieronder kan u 24 voorbeelden vinden hoe je met je partner kan flirten via het versturen van pikante berichten. Gebruik deze berichten om je partner heftig op te winden. Onthou de Amerikaanse zegswijze “With great power comes great responsibility”, in deze context zit het boordensvol waarheid. Als je de gemoedstoestand van je partner verkeer inschat en seksuele berichten verstuurd op het verkeerde moment of je berichten overschrijden een bepaalde grens, kan je je relatie op het spel zetten.

Volg de onderstaande 3 regels en loop geen enkel risico. Je kan onze regels ook bij wijze van oefening toepassen op een nieuwe kennis waarbij het niet erg is als je een fout begaat, op onze meest aanbevolen datingsite vind je gegarandeerd een oefenpartner.

Lees ook onze beginnersgids voor sexting

1. Bouw de spanning langzaam op

Iemand opgeilen via sexting mag er niet voor zorgen dat één van jullie beiden zich gaat schamen of zich niet op zijn gemak voelt. We raden aan om nog niet aan sexting te doen als er nog geen fysiek seksueel contact is geweest. Iedereen voelt aan dat het ongepast is om in een stereotype prille relatie  het volgende bericht te versturen of te ontvangen: ‘ Ik wil je orgasme gezicht wel eens zien’. Dit heeft het potentieel om de doodsteek te zijn voor jullie mogelijke relatie. Het is slimmer om met softe berichten te beginnen waardoor je kan aftasten of je partner in de stemming is en wil meespelen in jouw erotisch spel.

Een leuk bericht om te beginnen is ‘ Ik zou je doodgraag een kus geven‘, iedereen vindt het leuk om dit bericht te krijgen en is dan ook volledig maatschappelijk aanvaard. Krijg je een positieve reactie, dan kan je verder denken en jullie grenzen verleggen. ‘ Het gevoel van jouw lippen die mijn lippen prikkelen en strelen is gewoon zalig. Wees niet te expliciet en te grafisch in het begin, het is niet nodig om onmiddellijk geslachtsdaden te beschrijven.

2.Wees onvoorspelbaar

Iets dat het plezier en de spanning snel wegneemt is voorspelbaarheid. Als je weet wat er gaat komen of gebeuren, verlies je automatisch je interesse om actief deel te nemen. Dit is zowiezo het geval bij sexting. Kan je partner al 3 berichten op voorhand raden wat je gaat sturen, dan heeft hij of zij er niets aan om mee te gaan in jouw fantasiespelletje. Je partner kan evengoed zichzelf opwinden door zelf een denkbeeldig erotisch gesprek te verzinnen. Betrap je jezelf erop dat je je partner meestal of altijd ’s avonds / ’s nachts berichten stuurt ( de meesten verkiezen dit moment), dan is het hoogtijd om hier verandering in te brengen. Wacht een paar dagen om de spanning terug van 0 op te bouwen en verstuur een bericht wanneer hij of zij het minste verwacht ( een zondagochtend of rond 11:30 vlak voor de middagpauze op een werkdag). Dit zal ervoor zorgen dat jullie niet uitgekeken geraken op elkaar.

3. Overdrijf niet

Velen begaan een grote fout als ze met sexting beginnen, niemand is automatisch een professional. Het is een leerproces om te ontdekken wat je partner leuk en opwindend vindt. Maak gebruik van de voorbeelden die je in dit artikel kan vinden, ze zullen zonder twijfel zijn effect niet missen als je ze gebruikt in de juiste sfeer en omstandigheden. Vergeet niet om het sexten ook even te laten rusten, verstuur ook nog normale berichten naar je geliefde.

Het is vergelijkbaar met het gebruiken van kruiden bij het bereiden van een maaltijd. Het doseren van kruiden kan je kookkunsten tot een hoger niveau tillen, ga je overdrijven dan kan je evengoed je bord wegkappen.

Bestudeer deze sextingvoorbeelden grondig en pik er diegene uit die van toepassing kunnen zijn in jullie leefwereld.

Startberichten

 1. Ik wil je doodgraag een kus geven
 2. Geen idee waarom, maar ik wil je alleen maar vasthouden en blijven knuffelen
 3. Ik hou van je glimlach en hoe je met je ogen knippert als je me aankijkt
 4. Mijn dromen gingen vannacht allemaal over jou, je was zo sexy …
 5. De grote lepel of de kleine lepel zijn in bed, je warme lichaam aanvoelen maakt me zo gelukkig
 6. Mijn verslaving valt echt niet te genezen of ze zouden me moeten verbieden van je te zien
 7. Ik hou van je parfumgeur in m’n kamer
 8. Wij gaan nog veel plezier beleven vanavond 😉

Opwindende berichten

 1. Ik wou dat we gewoon samen een volledig dag naakt in de tuin konden liggen en samen genieten van elkaars gezelschap
 2. Draag je die skinny jeans vanavond? Je kont ziet er echt goddelijk uit in die broek
 3. Heb je het graag als ik je kus van boven tot beneden?
 4. Waarom moest ik gaan werken vandaag als ik jou nog wat kon verwennen in bed
 5. Ik zal vanavond voor je koken, ben ervan overtuigd dat het dessert je favoriet zal zijn
 6. Wat heb je met me gedaan? M’n hele lichaam is nog in schok van onze vrijpartij van gisteren
 7. Raad eens wat ik nu aan heb of net niet?
 8. Ik ben naar de speelgoedwinkel geweest voor een verrassing, wedden dat je het leuk gaat vinden?

Pikante berichten

 1. Jij bent de eerste waarbij mijn ondergoed altijd doorweekt is
 2. Ik heb grote honger, maar ik heb geen zin in eten 😉
 3. Wow, met die foto van jou ben ik nog nooit zo lekker klaargekomen
 4. Ik hou van het gevoel wanneer je in me zit, mmm zo zo lekker
 5. Ik wil het NU
 6. Zou je het erg vinden als ik in lingerie rondloop als je thuiskomt?
 7. Vanavond ben je mijn slaaf en ik zal je eens leren hoe het moet
 8. Al die berichten over seks maken me wild, ik kan niet meer wachten, wanneer is je pauze?

Wat mannen willen dat je stuurt

Het komt niet als een verrassing, maar borsten. Als je je vriend wil opwinden via berichten, dan zijn naaktfoto’s altijd een garantie op succes. Mannen houden van naakt waarbij je het volledig lichaam kan zien, die ingezoomde foto’s mag je weglaten. Voel je je niet comfortabel als je gezicht te zien is, uit vrees dat de foto’s misschien ooit zichtbaar zouden zijn voor het grote publiek, maak dan bij voorkeur close ups. Maak er foto van die je zou kunnen tegenkomen in een handboek biologie om de anatomie van het vrouwelijk lichaam te bestuderen.

Bedekte borsten zijn misschien zelfs beter. Laat hem zijn verbeelding gebruiken, gebruik dezelfde kracht die lingerie heeft. Bedek je borsten met je armen of slechts je tepels met slagroom. Strategisch geplaatste voorwerpen kunnen hem zot maken.

Uiterst gedetailleerde berichten die beschrijven wat je met hem gaat doen. Hierbij bedoelen we geen powerpoint presentatie met grafieken en tabellen. Gebruik veel bijvoeglijke naamwoorden ( zoals geile en harde) en beschrijf je acties zoals je het zou uitleggen aan iemand die nog nooit seks heeft gehad. Zeg dat je het gaat uitschreeuwen van het genot die hij je geeft.

Een seksuele fantasie die je wil laten uitkomen. Vertel hem wat jou opwindt, dit zal op zijn beurt hem opwinden. Geil zijn is besmettelijk.

Maak hem wijs dat je net gemasturbeerd hebt. Hij zou wensen dat hij in dezelfde ruimte was, aan het genieten vanop een afstand door toe te kijken of door te willen helpen.

Verstuur hem seksuele berichten ( geen foto’s) op een ongepast moment, wanneer hij in een vergadering zit. Speel met zijn aandacht, leidt hem af van zijn werk. Plan deze berichten zodat hij aan jouw heet lichaam herinnert wordt net wanneer hij er eens niet aan dacht.

Stuur hem een scene uit een pornovideo en zeg hem dat je vanavond hetzelfde met hem gaat doen. Dit kan van alles zijn, een nieuwe positie of speeltje die je gaat uitproberen …

Wat vrouwen willen dat je stuurt

Zou het niet fantastisch zijn als je je vriendin kan opwinden binnen de 10 minuten zodat ze je smeekt voor harde actie? Dit is helemaal mogelijk vanuit je luie zetel.

De V-vorm, het heeft nog vele andere namen, ‘the adonis belt of the athlete’s girdle’. Voor vrouwen is dit de heilige graal om een ontbloot boven lichaam te zien. Een man met een afgetrainde buik waardoor er groeven ontstaan die samen komen op de heupbeenderen. Dit resulteert in een v of pijlvormige figuur naar beneden.

Een grote bobbel. Niet alleen mannen geraken opgewonden van bedekte lichaamsdelen met sexy ondergoed, ook vrouwen! Hun verbeelding kan opnieuw zijn werk doen. Een erectie in een boxershort kan wonderen doen.

Mannen die echte mannen zijn. Bijvoorbeeld een foto waarbij je na een zware dag werken in de garage gaat douchen en al de olieplekken van je lichaam moet wassen. De klassiekers zijn ook nog van tel, een harige borstkas, een gereedschapsriem of zweten in een vuile overal.

Zij geraken opgewonden door jou te willen opwinden. Weten dat ze je kunnen opwinden van op een afstand.

Verstuur geen foto’s die je al eens gestuurd hebt, enkel en alleen nieuwe!

Een anonieme dick pic is eng en willen ze nooit zien.

 

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.