datingadvies

SWINGERS CLUB

Wat moet je weten over swingen vooraleer je dit uitprobeert? We geven je de 10 belangrijkste regels die enkel koppel moet kennen en respecteren om een fantastische ervaring te garanderen.

Als je nog op zoek bent naar verdere informatie over swingersclubs, feestjes of persoonlijke ervaringen, dan kan je op deze website proberen contact te zoeken met andere actieve swingers.

Klik Hier Voor Gratis Swinger Contact

Zoals eender ander welke hobby, heeft swingen zijn voor- en nadelen. Een aantal basis principes zijn noodzakelijk om elke ervaring leuk en veilig te houden.

Als er 1 vertrekt, vertrek je alle 2

Je komt toe als een koppel, dan is het ook de bedoeling dat je de club samen verlaat als een koppel. Laat nooit je partner achter, swingen is veiliger en gemakkelijker als jullie beiden zich comfortabel voelen met de situatie. Het is een teamspel en geen soloritje.

Stiptheid

Toekomen op het juiste tijdstip is bij elke afspraak belangrijk en dus ook hier van toepassing. Later toekomen op een feestje is een gigantische turn-off. Het feestje kan al lang aan de gang zijn wanneer jullie toekomen. Jullie zouden er alleen maar voor zorgen dat de andere deelnemers zich oncomfortabel voelen. Contacteer de organisator op voorhand indien je pas later zou toekomen.

Beleefdheid

Het is geen gemakkelijke levensstijl om een swinger te zijn. Het kan heel complex en ingewikkeld worden met verscheidene onzekerheden en gebreken aan zelfvertrouwen. Beleefdheid is de sleutel tot succes. Behandel deze mensen als je dichtste vrienden, je gaat er dan ook een intieme band mee kweken door er een seksuele relatie mee op te bouwen. Wees gevoelig en attent.

Antwoord op alle uitnodigingen

Ook al ben je niet van plan om naar een bepaald evenement te gaan, kan je uit beleefdheid antwoorden op alle uitnodigingen. Voor de organisator of de club is er niets zo ongemakkelijk dan onwetend te zijn over het aantal aanwezigen. Je kan hen via diverse kanalen bereiken: mail, telefoon …

Breng een geschenk mee voor de organisator

Het is de ongeschreven wet, om naar geen enkel feestje te gaan met lege handen. Vraag aan de organisator of je iets kan meebrengen die de sfeer kan bevorderen.

De juiste outfit

Draag de juiste praktische kledij waarin je je nog steeds comfortabel voelt als de avond evolueert. Een kamerjas of een negligé is altijd een goed idee om mee te hebben. Neem altijd genoeg cash mee, volgens jouw budget en draag zo weinig mogelijk juwelen. Uw juwelen verliezen zou een domper zijn op de avond.

Gezondheid en hygiëne

Orale hygiëne is een basisvereiste voor alle mensen of je nu een swinger bent of niet. Niemand wil praten of kussen met iemand die een slechte adem of lijfgeur heeft. Jezelf wassen, douchen en je haar verzorgen voor het feestje is geen overbodige luxe. Een goede parfum geeft je een voordeel tegenover de andere deelnemers.

Geniet! 

Het idee achter swingen is natuurlijk om jezelf te amuseren, neem dan ook enkel deel aan activiteiten waarin je je comfortabel voelt. Laat niemand anders je verplichten om iets te doen buiten je grenzen. Wees open minded en ga naar een club met een positieve geest. Leef vooral je eigen fantasieën uit.

Je hebt het recht om te weigeren. 

Dit is de eerste fundamentele regel van het swingen. Het klinkt logisch en vanzelfsprekend: je mag altijd met alle respect weigeren. Je hoeft geen excuses te verzinnen of een alibi te regelen, niemand gaat zich gekwetst voelen door rechtuit te zeggen dat je iets niet ziet zitten. Dit is de enigste manier om achteraf geen spijt te hebben van diverse handelingen.

Hoffelijkheid

Wees een vriend voor iedereen, ook al wil je met een bepaald koppel geen verdere seksuele handelingen uitvoeren. Mensen die swingen vormen namelijk 1 grote gemeenschap. Als je een slechte reputatie krijgt, zal je al snel afgeschreven zijn bij de andere deelnemers.

Swingen opent deuren tot seksuele vrijheid en het beoefenen van je favoriete fantasieën in een veilige omgeving. Jij en je partner kunnen je amuseren in een privésfeer maar evengoed met een ander koppel.

 

Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen smeden zijn slechts twee van de vele positieve gevolgen van het swingen.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.